dimarts, 11 de juny del 2019

La meditació

Resultado de imagen de meditacion

  1. Cerca informació sobre diferents esportistes d'èlit que emprin la meditació en el seu dia a dia. Un d'ells seria, per exemple, Pau Gasol.


Lebron James. Un dels millors jugadors de bàsquet del món ha transformat el seu joc en els dos últims anys. Els comentaristes esportius afirmen que sembla més calmat i eficaç, controlant totes les situacions del joc. El cas és que el jugador dels Miami Heat practica ioga diàriament i recorre a tècniques de respiració concentració mental fins i tot durant el temps mort dels partits de la NBA, com es pot apreciar en aquest vídeo de la NBA. A Espanya, és sabut que Emilio Butragueño, estrella del Reial Madrid durant els 80 i els 90, i un dels jugadors més sorprenents per la seva habilitat en el regat curt, practicava la meditació i el ioga de la mà del mestre Ramiro Calle. Més recentment, l'ex migcampista del Reial Madrid "Guti" també s'ha iniciat en el ioga.

Misty May-Treanor y Kerri Walsh. Las famosas jugadoras de voley playa han utilizado la meditación para lograr medallas en tres juegos olímpicos consecutivos. en su caso fue el psicólogo Michael Gervais quien las inició en el yoga, la meditación y las visualizaciones.


Barry Zito. El pitcher esquerrà no
només practica la meditació sinó que la promou públicament: al maig de 2013 va participar amb el director de cinema David Lynch i amb l'actor Russell Brand en una meditació col·lectiva en un institut de Sant Francesc. Aquesta meditació forma part del programa municipal "Temps de Calma" l'objectiu és ensenyar als estudiants a superar l'estrès mitjançant tècniques de meditació transcendental.Imatge relacionada

"La meditació, en totes les seves formes, és la millor manera que conec de prendre consciència de qui ets realment, que és la veritable font del rendiment. A través de la pràctica ens adonem que totes limitacions estan en la ment, i ens permetem accedir a un camp de potencialitat infinit. Això és el que han descobert els esportistes d'elit que practiquen meditació. Meditar t'entrena per estar present, i només la presència en el que fas dóna com a resultat l'excel·lència. ", assegura Úrsula Calvo, instructora de meditació i mindfulness

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada