dimecres, 20 de febrer del 2019

Love

 Tria els deu refranys amorosos que més t'agradin, els penges al teu blog cada un amb una imatge. Després inventa'n cinc. Penja el refrany que t'hagi agradat més a la pàgina "Sota el mateix estel", acompanyat d'una imatge. També has de penjar-ne un dels que t'hagis inventat, posant el teu nom com a autor.


L'amor és com la lluna, si no augmenta minva
Resultat d'imatges de lluna

Ni abril sense flors, ni joventut sense amors
Resultat d'imatges de amor y primavera

Quan em mires i et rius, senyal que em vols
Imatge relacionada

Qui bé ama, tard oblida






                   1. Fes una entrada lliure, sobre un tema que et cridi molt l'atenció en l'actualitat. La pots fer en la llengua que vulguis. També hi has de penjar imatges adients.

El hip hop és un moviment cultural no només un ball que va néixer als Estats Units en els anys 70 als barris de Bronx, Queens o Brooklyn en els quals es trobaven les comunitats afroamericanes i llatinoamericanes.


A poc a poc es van anar definint els elements que componien el Hip-hop i simplificant podem dividir-lo en el rap, graffiti i els seus balls, el més cridaner, el breakdance, però després es van anar afegint altres com el popping, locking, uprocking, etc.

Per tant, totes les danses derivades del hip hop tenen un component de carrer que fa que aquesta disciplina tingui un component important d'improvisació, de buscar l'aprovació del públic, cridar l'atenció i no tant la tècnica de la dansa clàssica.

  
Les dones en el hip-hop

Tot i que inicialment el gènere fou essencialment masculí, les dones han aportat una renovació lírica, en termes de flow 
Als Estats Units, algunes raperes com Quenn Latifah, Foxy Brown, Eve, Heather B, Bahamadia, Jean Grae, Missy Elliot, Eve, MC Lyte, Lauryn Hill han demostrat que les figures femenines del hip-hop no tenen res a envejar als homes, atès que algunes d'elles formen part de grups majoritàriament masculins com Ruff Ryders o Fugees.
  
Valors
Pau, amor, unitat i passar-s'ho bé

Imatge relacionadaResultat d'imatges de hip hop dance

Comentari de text


Resultat d'imatges de gato negro ojos verdes

COMENTA AQUEST TEXT AL TEU BLOG . EN FAS UN RESUM I UNA DESCRIPCIÓ DELS PENSAMENTS DE LA PROTAGONISTA. PENJA UNA IMATGE ADIENT. 

                           EL GAT NEGRE D'ULLS VERDS

Estava en guerra amb l’entorn, o almenys això es pensava. Se sentia atacada per les paraules alienes i els actes dels demés eren percebuts com quelcom invasiu i fins i tot agressiu. No se n’adonava que la seva actitud era superlativament defensiva. Víctima d’un subjectivisme aclaparador assenyalava amb el dit en altres direccions oposades a la correcta. Perquè en realitat la causa de tots els seus mals eren la inseguretat en si mateixa, una vulnerabilitat excessiva i una hipersensibilitat que el feia patir. Un estat que no l’ajudava a gestionar les seves emocions, caòtiques i contradictòries.
Amb el comandament a distància, va aturar el temps. Una pausa necessària per poder veure la realitat nua d’impressions i de pors. S’agità sobre un llit ple de segons aturats, que l’acotxaven en una tranquil·litat feta d’un parèntesi temporal. Prengué de la seva motxilla, que estava a terra, una kit-kat i se’l cruspí com si mai abans hagués menjat.
Afamada per trobar la calma, els seus pensaments es congelaren. Les idees noves i velles començaren a perdre el sentit de ser. La seva ment es convertí en un full en blanc, que verge pretenia tornar a començar, construint una nova actitud davant aquell món que la seva mirada havia enfosquit amb el pessimisme.
Trucaren a la porta. Obrí i veié un somriure tendre, una mà amiga i uns mots dolços que aprofundiren en la seva ànima mal ferida. Era un gat negre que es refregava entre les seves cames, tot entonant un ronc de felicitat. La cua altiva i decidida apareixia com una radar vertical que inspeccionava tota la sala. Aquell gat negre començà a llepar les seves ferides. I aquell full en blanc s’emplenà amb una nova història, un nou començament, una nova oportunitat, una nova mirada a l’horitzó.
I a partir d’aquell nou estat, en què la foscor s’havia il·luminat per la llum d’aquells dos ulls de gat, verds i increïblement grans, va poder relativitzar tot el què anteriorment maximitzava. Hipnotitzada, s’adonà que tot no era tan important. Que a la vida estava feta de moments positius i de no tan positius, que es podien millorar.
Mirà per la finestra i es topà de cop amb la nit. Demanà un desig a l’estrella que brillava amb més força dins aquell cel tan negre. Esperà deu segons, activant el temps enrere. Es posà davant del mirall que hi havia penjat a la pared, al costat de la finestra. I pogué comprovar que el seu desig s’havia fet realitat. S’havia convertit en una gata maula i havia adquirit la capacitat de poder veure a les fosques, com un gat més.

dimarts, 19 de febrer del 2019

Més art



 Fotografia: Chema Madoz

    1. Cerca informació sobre el fotògraf Chema Madoz, la penges al teu blog. Quin tipus de fotografia fa? També has de penjar les 10 fotografies seves que més t'agradin i, davall de cada una, explica el que representa per a tu.
                                                                                                                                                                                                                                                     
Un llibre pot ser màgicResultat d'imatges de Chema Madoz
Resultat d'imatges de Chema Madoz
Imatge relacionada
Resultat d'imatges de Chema Madoz
Resultat d'imatges de Chema Madoz
Resultat d'imatges de Chema Madoz
Resultat d'imatges de Chema Madoz

Imatge relacionada
Resultat d'imatges de Chema Madoz
Resultat d'imatges de Chema Madoz

Un poc d'art...







 
1. Cerca informació sobre el fotògraf Dariusz Klimczak, la penges al teu blog. Quin tipus de fotografia fa? També has de penjar les 10 fotografies seves que més t'agradin i, davall de cada una, explica el que representa per a tu.

Surrealisme

Dariusz Klimczak es un fotògraf polonès que des de fa 30 anys s'ha dedicat a crear moments estranys i donar-los un toc fora del comú a les seves imatges. El seu treball en general és en blanc i negre, el que li dóna una atmosfera genial a cadascuna de les seves creacions.

Una persona que no deixa tenir llibertat a una altra. No cal ficar-se amb la gent perquè pots fer molt de mal.
Tots estem aquí gràcies a l'oxigen que donen els arbres Que per molt que passi el temps sempre seràs jove.
asique cal tenir cura del medi ambient.
Resultat d'imatges de dariusz klimczak qResultat d'imatges de dariusz klimczak
        
¿Qui diu que una dona no pot tenir força?                               Que hi ha cases a llocs sorprenents.
Imatge relacionadasurreal-photo-manipulation-dariusz-klimczak-21
Que hi ha gent poderosa i gent que es mata per Que el temps és molt valuós.
fer coses per ells per guanyar diners.
Resultat d'imatges de Dariusz Klimczaksurreal-photo-manipulation-dariusz-klimczak-38


Per molt que el camí dels estudis sigui llarg i dur et Després d'un dia dur una simple butaca pot convertirse
conpensara per el teu futur en el millor del dia.

dimarts, 12 de febrer del 2019

Entrada a petició dels alumnes

Resultat d'imatges de espiritus

     1. Cerca informació sobre els elements sobrenaturals que hi pugui haver al voltants de la humanitat i ho exposes al teu blog.

     2. Creus en els esperits? Per què? Cerca històries reals sobre el tema amb imatges.


No crec en esperits perquè crec que es impossible i que totes les histories que conten la gent es producte de la sugestio.
Fotos de Fantasmas reales

Foto de fantasma en el sanitari de Waverly Hills

Tots hem escoltat terrorífiques històries de fantasmes que han tingut lloc en els sanatoris ... hospitals antics on, en general eren tractats els pacients que patien de tuberculosi. Avui dia hi ha una cura per aquest mal, però antigament quan una persona malalta de tuberculosi l'únic que podia fer era recloure en un d'aquests sanatoris, per tal de no contagiar als altres. Però ¿que passava amb els que hi treballaven? En efecte, moltes infermeres, zeladors i metges van acabar contagiant d'aquesta malaltia mentre intentaven tractar als seus pacients, i aquest va ser el cas de la protagonista de la foto fantasmal, la infermera Mary Lee. La pobra joveneta va tenir la mala sort de contraure la tuberculosi mentre treballava al sanatori de Waverly Hills, i va acabar suicidandose en una de les habitacions dels pacients en no poder suportar la idea d'estar malalta. Pel que sembla, es va penjar d'un dels aparells de llum que hi havia al lloc.

     3. Creus que els exorcismes són efectius de veritat? Has participat en algun? Conta la teva experiència i cerca'n de verídiques per internet.

     4. Explica tres pel·lícules que tractin aquest tema i en fas la sinopsi. Penja imatges representatives.
Resultat d'imatges de cadaver peliculaMegan Reed és una jove que comença a treballar com a metgessa forense en el torn de nit al dipòsit de cadàvers. Poc temps després, els sanitaris li porten un cadàver desfigurat, perquè analitzi la causa de la mort. Després de l'arribada d'aquest cadàver, la jove comença a experimentar esgarrifoses visions, i anirà descobrint una sèrie d'estranys i violents successos causats per una entitat maligna, el que li fa sospitar que el cos que ha rebut està posseït per una despietada força demoníaca. Megan creu que està sola, però no ho està.

Resultat d'imatges de the ring

La pel·lícula gira entorn d'una cinta de vídeo de possible origen sobrenatural que fa que les persones que la vegen moren de forma grotesca set dies després de veure-la. La cinta està relacionada amb una xiqueta, filla d'Anna Morgan, que al nàixer va començar a ocasionar desgràcies sense precedents en la seva filla natal. Sa mare, en un intent desesperat d'acabar amb aqueixa situació, va tirar la seva filla a un pou .
Ouija 2014 poster.jpg
Després del brutal assassinat d'una amiga en un accident per un esperit obscur, un grup d'amics propers de l'adolescent han de fer front a les seves pors quan es desperten els poders obscurs d'un antic esperit que tracta de posar-se en contacte amb la seva amiga morta. Ben aviat s'adonen que la Ouija no només és un joc, però s'ha tornat vida real.
N'hi ha alguna que sigui basada en fets reals?

Verónica es basa en la història real d'Estefania Gutiérrez Lázaro, qui, després d'organitzar una sessió amb una taula Ouija, va començar a experimentar fenòmens paranormals cada vegada més violents. Van aparèixer rascades en el seu cos, i ella es va convèncer que un monstre venia darrere dels seus germans menors. La nit en què ella va morir, Lázaro va trucar a la policia cridant "Està aquí!" La policia es va precipitar a l'escena només per trobar un departament destrossat, molta sang i una nena morta (Ella tenia 18 anys).Resultat d'imatges de veronica

      5. T'ha passat algun fet paranormal? Si és que sí, ho expliques i si és que no, expliques alguna història que t'hagin contat.


No, mai me ha passat res paranormal, però un amic de la meva parella em va explicar que a casa tenen un esperit d'un nen que porta ahi molt de temps i que sempre està en la planta d'adalt i de vegades es posa a mirar per les escales.

     6. Creus en els esperits? Justifica la teva resposta.

No, perque tot i que milers d'investigadors paranormals han intentat trobar indicis de la presència d'éssers sobrenaturals durant les últimes dècades, ningú ha aconseguit obtenir una sola prova convincent que demostri la seva existència. Totes les suposades proves físiques trobades fins al moment han resultat ser falsificacions i errors de càmeres.
Resultat d'imatges de espiritus

dijous, 7 de febrer del 2019

Final feina





       

                   
               1. Torna a penjar la imatge del quadre La dona a la finestra de Dalí al teu blog i també la història que vares escriure.

               2. Activitat final: Amb totes les eines que t'he donat ara arriba l'hora que, a partir de la història que tu mateix/a has creat, escriguis un poema. Ha de tenir quatre estrofes de tres o quatre versos cada una, com a mínim. Anima't, i  li podrem mostrar a na Carolina, estarà contenta. Pensa que ja tens la protagonista del poema i l'argument, ja és molt.

                     Procura emprar les següents figures retòriques: Personificació, metàfora, comparació... i empra un llenguatge més bell...




Na Laura es una al·lota de 25 anys que li encanta el deport i la vida sana en general, el seu al·lot tambe li encanta el deport i molts de pics van a entrenar junts , te un traball estable,temolts de amics i  amb la seva familia esta molt be.
Avui na Laura i en Juan han anat cap es aeroport perque han de anar de vacances a les Illes Canaries durant 15 dies.

Quant varen arribar a la casa que habien alquilat es varen trobar amb una casa preciosa de color blanca que estaba situada debora de la mar , quant varen entrar varen deixar les maletes i cuant en Juan va veura la platja desde la finestra va agafar el banyador i va partir cap a la platja , pero la Laura va decicir quedarse en la casa per prepararse per una festa que habien de anar per la nit , cuant va acabar de pentinarsesfrutar de les vistes mentres observaba a nen Juan, en aqueix moment va pensar en lo feliç que era amb ell i en lo be que li estaba anant l'any .

Cuant ja havia acabat va cridar a nen Juan, en Juan es va duchar i es va arreglar per la festa , cuant el dos estaben apunt varen cridar en els seus amics per quedar a las 10 en la platja de las Canteras i despres varen agafar el cotche i es varen dirigir cap alla.

Cuant varen arribar es varen trobar en una festa nudista ,res del que ells es imaginaben  i no sabiensi quedarse a la festa o enasrse a caseva , pero com estaba molt enfora de la casa que havien alquilat i ja estaben alla varen decidir quedarse , pero varen decidir no llevarse la ropa que duien perque els i donaba vergonya.

Va pasar la nit i varen coneixer a molta gent  i com varen beure tant varen acabar sense roba tots disfrutant de la festa , tot anaba be fins que es varen trobar amb els pares de en Juan que estaben en la festa , els seus pares eren una parella molt conservadora i cuant varen veura a na Laura i a nen Juan aixi el varen gafar i el varen du cap a la casa que tenien . 

Al dia seguent no sen recordaven de res pero els pares varen decidir no contarlir res i fer com si no pasassi res.

Pero es dia de la boda de na Laura en Juan la mare va sortir a dirlis un discurs que estaba escrit per ella i va mencionar el dia de la platja en Canaries, ells pensaben que era una broma fins que els seus amics que varen estar en la platja tambe amb ells ho varen confirmar. 

Desde aqueix moment en Juan i na Laura varen decidir no beure mes alcohol mai.
Resultat d'imatges de novios con cara de sorprendidos 

Una noia feliç
 sense cap avis
a un nin va conèixer
 i junts varen créixer.
A la boda tota la família va acudir 
i molt varen gaudir.
Amb el vestit tan blanc com els núvols 
 i el tratjo tan negre com la fosca,
la ma li va demanar i aixi es varen casar.




Seguim amb la feina...


                          

             SEGUIMENT DE LA FEINA "LA DONA A LA FINESTRA" DE DALÍ.

         1. Una vegada has creat el personatge, el coneixes a la perfecció i te l'has fet teu. Una vegada has escrit la història de la seva vida i el que fa en el moment de guaitar per la finestra... Ara te toca escriure els seus pensaments mentre mira per la finestra, per exemple: -Quines ganes de veure'l arribar, estic trista perquè em sent sola, etc... Deu línies, com a mínim, i tot el primera persona del 
singular.

Quin dia més meravellós fa sóc tan feliç amb Joan la veritat es que avui està guapíssim, es que tot em va tan bé, li vaig a trucar i m'ho menjaré a petons,vull regalarli alguna cosa,que li podria donar? se que li encanta viatjar, podria comprar dos bitllets i anar-nos a roma un parell de dies ja que necessita descansar, crec que si, serà el millor per ell i per els dos, roma és preciós,tot i que ara vaig a disfrutar d'Eivissa que és preciós i ja veurem més endavant, supos que li agradara ,així sortim una mica d'aqui i coneixem llocs diferents

crec que portare la càmera de la meva germana que fa fotos bonisimes i fa molt que no faig fotos bones, doncs ale ja se que fer, ja que són les dues li dire a nen Juan que faci el menjar mentre jo em vaig preparant per la festa, ens ho passarem bé.


dimarts, 5 de febrer del 2019

El Petit Príncep

Resultat d'imatges de el petit princep

       1. Cerca la història del Petit Príncep i la redactes al teu blog.

A mil milles de cap terra habitada, enmig del desert, sol i amb l’avió espatllat, un pilot es desvetlla a trenc d’alba davant la presència d’un infant peculiar que li demana: “Si us plau... dibuixa’m un be!” Davant la perplexitat del pilot, que va responent les preguntes i curiositats de l’infant, anem coneixent el Petit Príncep i veiem com creix la seva relació amb l’aviador. Sabem que ve d’un asteroide on viu juntament amb una rosa fràgil i presumida i tres volcans, que cal escurar cada dia. La curiositat i l’afany de descobrir l’amistat l’empenyen a viatjar per diferents planetes on coneix diversos personatges que el fan pensar que els adults, decididament, són gent estranya. Finalment, arriba a la Terra, on coneix una guineu que esdevé especial per a ell, un personatge clau que el fa retornar a la seva veritable essència i raó de ser. 

2. Pensa i escriu activitats que podríem fer a una classe d'infantil i a una de 5è de primària.

Per a una classe d'infantil l'activitat perfecta seria fer-los llegir un llibre adactat del petit princep entre tots i depues fer-los dibuixar la imatge que més els hagi agradat del llibre
i per a nois més grans els faria fer una lectura sobre el llibre i que fessin una redacció i que expliquessis el que més els hagi agradat del llibre3. Cerca els pensaments més importants que hi ha al llibre i els exposes al teu blog amb imatges.
L'amistat, la bondat, la fidelitat, la tendresa, la imaginació, l'entusiasme pel coneixement, la por, la vanitat, les obsessions...

Resultat d'imatges de el petit princep
Resultat d'imatges de el petit princep