dimecres, 20 de febrer del 2019



                   1. Fes una entrada lliure, sobre un tema que et cridi molt l'atenció en l'actualitat. La pots fer en la llengua que vulguis. També hi has de penjar imatges adients.

El hip hop és un moviment cultural no només un ball que va néixer als Estats Units en els anys 70 als barris de Bronx, Queens o Brooklyn en els quals es trobaven les comunitats afroamericanes i llatinoamericanes.


A poc a poc es van anar definint els elements que componien el Hip-hop i simplificant podem dividir-lo en el rap, graffiti i els seus balls, el més cridaner, el breakdance, però després es van anar afegint altres com el popping, locking, uprocking, etc.

Per tant, totes les danses derivades del hip hop tenen un component de carrer que fa que aquesta disciplina tingui un component important d'improvisació, de buscar l'aprovació del públic, cridar l'atenció i no tant la tècnica de la dansa clàssica.

  
Les dones en el hip-hop

Tot i que inicialment el gènere fou essencialment masculí, les dones han aportat una renovació lírica, en termes de flow 
Als Estats Units, algunes raperes com Quenn Latifah, Foxy Brown, Eve, Heather B, Bahamadia, Jean Grae, Missy Elliot, Eve, MC Lyte, Lauryn Hill han demostrat que les figures femenines del hip-hop no tenen res a envejar als homes, atès que algunes d'elles formen part de grups majoritàriament masculins com Ruff Ryders o Fugees.
  
Valors
Pau, amor, unitat i passar-s'ho bé

Imatge relacionadaResultat d'imatges de hip hop dance

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada