dijous, 10 de gener del 2019


 1. Observa aquest quadre atentament "La dona a la finestra" de Dalí i a partir de tot això crearàs una història.

1.A. Crea un personatge: 

Qui és aquesta dona? Què nom?
Aquesta dona es na Laura

      És casada, separada, vídua, soltera? Té fills? És una dona sana?
Na Laura te al·lot desde fa temps pero no vol tenir fills perque vol disfutar de la vida i du una vida sana plena de sport 
És la senyora de la casa? Una criada? L'amant?
La casa la han alquilat perque esta de vacances amb el seu al·lot en Juan

Què fa? Descansa de la neteja? Espera l'estimat? Pensa?
Na Lura esta pensant en lo be que li va tot mentres observa a nen Juan

Quin caràcter creus que té? És feliç, està trista?
Na Laura es molt feliç, tot li va molt be derrerament 


1. B. Escriu una història amb la protagonista creada. A la història ha d'aparèixer el moment en què està a la finestra.  Mínim 25 línees.
L'ACTIVITAT CONTINUARÀ...

Na Laura es una al·lota de 25 anys que li encanta el deport i la vida sana en general, el seu al·lot tambe li encanta el deport i molts de pics van a entrenar junts , te un traball estable,temolts de amics  amb la seva familia esta molt be.
Avui na Laura i en Juan han anat cap es aeroport perque han de anar de vacances a les Illes Canaries durant 15 dies.
Quant varen arribar a la casa que habien alquilat es varen trobar amb una casa preciosa de color blanca que estaba situada debora de la mar , quant varen entrar varen deixar les maletes i cuant en Juan va veura la platja desde la finestra va agafar el banyador i va partir cap a la platja , pero la Laura va decicir quedarse en la casa per prepararse per una festa que habien de anar per la nit , cuant va acabar de pentinarsesfrutar de les vistes mentres observaba a nen Juan, en aqueix moment va pensar en lo feliç que era amb ell i en lo be que li estaba anant l'any .
Cuant ja havia acabat va cridar a nen Juan, en Juan es va duchar i es va arreglar per la festa , cuant el dos estaben apunt varen cridar en els seus amics per quedar a las 10 en la platja de las Canteras i despres varen agafar el cotche i es varen dirigir cap alla.
Cuant varen arribar es varen trobar en una festa nudista ,res del que ells es imaginaben  i no sabiensi quedarse a la festa o enasrse a caseva , pero com estaba molt enfora de la casa que havien alquilat i ja estaben alla varen decidir quedarse , pero varen decidir no llevarse la ropa que duien perque els i donaba vergonya.
Va pasar la nit i varen coneixer a molta gent  i com varen beure tant varen acabar sense roba tots disfrutant de la festa , tot anaba be fins que es varen trobar amb els pares de en Juan que estaben en la festa , els seus pares eren una parella molt conservadora i cuant varen veura a na Laura i a nen Juan aixi el varen gafar i el varen du cap a la casa que tenien . 
Al dia seguent no sen recordaven de res pero els pares varen decidir no contarlir res i fer com si no pasassi res.
Pero es dia de la boda de na Laura en Juan la mare va sortir a dirlis un discurs que estaba escrit per ella i va mencionar el dia de la platja en Canaries, ells pensaben que era una broma fins que els seus amics que varen estar en la platja tambe amb ells ho varen confirmar. 
Desde aqueix moment en Juan i na Laura varen decidir no beure mes alcohol mai.
Resultat d'imatges de novios con cara de sorprendidos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada