dijous, 10 de gener del 2019

La Revolució Industrial



                                  

          Respon les següents preguntes:

         1. On i quan es va produir la Revolució Industrial?
 L’expressió aparegué a França entorn del 1820 per a designar el conjunt de canvis que es van produir a Anglaterra i Escòcia a la segona meitat del segle XVIII.
         2. Revolució demogràfica. Explica el que és.

La Revolució demogràfica Es va deure fonamentalment a dues causes: 1. El manteniment d'unes altes taxes de natalitat (superiors al 40 x mil). 2. El descens de la mortalitat catastròfica.


Ampliar gráfico
AmpliarAmpliar


Van contribuir a això dos factors: La major disponibilitat d'aliments i l'eradicació de les crisis de subsistència gràcies a l'increment de la productivitat (Revolució agrícola). Text. Crisi de subsistències i mortalitat catastròfica Els avenços higiènics, sanitaris (especialment en el camp de l'asèpsia) i mèdics, constituint un important exemple la vacuna contra la verola (Jenner, 1796).
         3. Cerca informació sobre la indústria tèxtil, en els seus inicis, i la siderúrgia.

La indústria tèxtil és el sector de l'economia dedicat a la producció de robatelafilfibra i productes relacionats.[1] Encara que des del punt de vista tècnic és un sector diferent, en les estadístiques econòmiques se sol incloure la indústria del calçat com a part de la indústria tèxtil.[2]
Els tèxtils són productes de consum massiu que es venen en grans quantitats. La indústria tèxtil genera gran quantitat de llocs de treball directes i indirectes, té un pes important en l'economia mundial. És un dels sectors industrials que més controvèrsies genera, especialment en la definició de tractats comercials internacionals. Degut principalment al seu efecte sobre les taxes d'ocupació.
La indústria tèxtil té una gran importància en l'economia mundial, ja que es venen grans quantitats dels productor produïts. També genera gran quantitat d'ocupacions(treballs) directes i indirectes. El Procés industrial tèxtil és bastant complex a causa de la quantitat d'operacions de transformació que requereix la primera matèria(fils i filaments) fins a convertir-se'n un producte acabat. Generalment es poden distingir tres grans processos:
Resultat d'imatges de industria textil
  • Obtenció de fibres i filaments
  • La filatura
  • El tissatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada