dijous, 31 de gener del 2019

Resultat d'imatges de llegir
     1. Explica el darrer llibre que hagis llegit: títol, contingut, final. Què és el que més et va agradar?
 Coraline

L'endemà de mudar-se de casa, Coraline explora les catorze portes de la seva nova casa. Tretze es poden obrir amb normalitat, pero la catorzena està tancada i tapiada. Quan per fi aconsegueix obrir-la, Coraline es troba amb un passadís secret que la condueix a una altra casa tan semblant a la seva que resulta esgarrifosa. No obstant això, hi ha certes diferències que criden la seva atenció: el menjar és més rica, les joguines són tan desconeguts com meravellosos i, sobretot, hi ha una altra mare i un altre pare que volen que Coraline es quedi amb ells, es converteixi en la seva filla i no marxi mai.

Resultat d'imatges de resumen libro coralineEl que mes m'ha agradat del llibre ha estat la fantasia que té i que està basat en una pelicula i com la vaig veure de petita, em va cridar l'atenció i vaig voler llegir-lo.
















 2. Quina temàtica és la teva predilecta a l'hora de llegir? Per què? Cerca per la xarxa llibres amb aquesta temàtica que t'agradaria llegir. Penja'n imatges.

La poesia me encanta i llibres que tractin sobre fantasia també.
Altre tema que també me crida molt la atenció i me encanta es llibres sobre nutrició o deports.
 
Imatge relacionada
Resultat d'imatges de libros de nutricionResultat d'imatges de libros fitnessIndomable: Diario de una chica en llamas (Tapa dura)          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada