dimarts, 20 de novembre del 2018

Si et fa patir, no és amor (25 novembre)




    1. Després d'haver vist, amb atenció, aquest vídeo del programa "Ofici de viure" que parla sobre l'amor i les seves diferents vessants, fes-ne un resum al teu blog on expliquis el següent:

       A/ Resum general del contingut.

Diuen lo que la gent entén per amor i surten sicolegs que diuen que quant estimes no tens que sufrir.


      B/ Explica les diferents intervencions de les persones que conten la seva experiència sobre el tema, i també l'opinió dels experts.

Tots deixen molt clar que si pateixes no es amor i tenen tota la raó, hi ha experts que diuen que joves confonen el amor i el tenir parella a que sigui de la teva propietat i aixo no es aixi , altes diuen que ara hi ha joves que diuen a la seva parella com han de anar vestits i aixo me pareix que no ha de ser aixi perquè cadascú se vesteix com vol i no te has de tapar per la teva parella. 

      C/Què és el que més t'ha cridat l'atenció? Per què? Justifica la teva resposta.
Lo que mes me ha cridat la antencio ha estat que deixin clar lo que es el amor i que no has de sufirir que no has de permetre certes coses i que lo que no te agradi no ho has de fer per oblogacio 

      D/ Com creus que vius l'amor? T'ha ensenyat alguna cosa el programa que has vist? Quines reflexions importants n'extreus?

Visc be el amor no tenc cap problema i les coses que diuen el vídeo don molt importants per la gent que no les te clares.

     E/ Creus que vivim moments difícils per a les relacions personals? Per què?

Hi ha relacions i relacions que no en el meu cas mai me ha passat gens paraescut però si me passe-si en un futur el deixaria.

     F/Opinió personal del tema en general.

Me ha agradat veure aquest vídeo perquè aquestes petites coses se han de aprendre des de joves per aixi no cometre errors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada